View Single Post
Originally Posted by TheoX View Post
Salut Daniel, nu, din pacate ce postam noi pe aici sunt doar rezolvari temporare. Adica sunt mici fix-uri care sa te mai tina de la 1-2 zile pana la cateva luni. Problema este mult mai adanca decat zgarierea simului sau lovirea lamelelor citirorului SIM. Daca tie ti-a facut asta si inca nu te-ai apucat ca mine sa il stresezi cu pistoale de lipit sau mai stiu eu ce metoda, eu iti recomand sa-l duci intr-un centru de reballing/reflowing (cauta pentri zona ta pe google) si la un pret de 200 - 300 de ron iti realiniaza si relipeste cipul de GSM. Asta e cea mai sigura metoda. Restul metodelor pot duce la deteriorarea acestor cipuri si defectarea permanenta a dispozitivului.

------------------------------------------------------

And now for all of you, the only way to fix this problem is to find a local X-Box service or SONY PS service that fixes the red ring of death problems or stuff like that. Those services can and will do reballing/reflowing processes. Take your phone there, explain the problem, pay the price and return home with a working N900 device.

I wish you luck!
Sunt din Craiova am fost cu el si mi-au spus ca nu au ce sa ii faca ,am obs ca tu esti din Bucuresti si ma gandeam ca poate cunosti un service bun la care sa ma indrumi .