Reply
Thread Tools
Aranel's Avatar
Posts: 301 | Thanked: 227 times | Joined on Nov 2009 @ Turkey
Bir kaç gündür Maemo depolarında arıza var, ulaşılamıyordu, belki şimdi düzeltilmiştir tekrar deneyin. Yalnız, burası Türkiye'de N900 Satışları ve Türkçe Arayüz sorunlarıyla ilgili bir başlık, N900 sorunlarımıza türkçe destek bulmuyoruz burada

The Following User Says Thank You to Aranel For This Useful Post:
yardımım için teşekkürler

Posts: 5 | Thanked: 0 times | Joined on Jan 2010 @ istanbul
Herkese merhaba, n900 da özellike telefon defterinin harf ve rakamları çok küçük. Settigslerde de ayarlama seçeneği bulamadım. Bir de daha önce yolladığım smslere de ulaşamıyorum.Bu konularda yardımlarınızı bekliyorum.teşekkürler.LP

Originally Posted by Aranel View Post
Türkçe dil çevirisi, klavye ve bölgesel ayar desteği sağlama amaçlı Garage projesi: https://garage.maemo.org/projects/turkish-l10n/. Yardım edebilecek arkadaşlar lütfen PM ile ulaşsınlar
sayın aranel, türkçe dil dosyasını internetten bir tülü yükleyemedim. eğer çeviri yapıldıysa mail olarak gönderebilirmisiniz. mail adresim: ragipoglu@hotmail.com

Aranel's Avatar
Posts: 301 | Thanked: 227 times | Joined on Nov 2009 @ Turkey
Merhaba, Türkçe yerelleştirme paketini Extras Devel deposunda, System klasörü altında Turkish localization ismiyle bulup kurabilirsiniz. Elle kurulum yapılan sürümler eskidir ve bazı sorunlar yaşatabilir.

teşekkür ederim, yaptım

merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var n900 ü software updater ile güncellerken bağlantı koptu telefon artık açılmıyor açmaya çalıştığımda ekrana nokia yazısı geliyor ve kapanıyor önerebileceğiniz bir şey varmı servise götürdüm yapabilecekleri garanti değil olursa da 80 liraya olur diyorlar
cevap yazrsanız sevinirim
teşekkürler

ESKİŞEHİR

telefonunuza format atabilirsiniz

http://www.maxicep.com/nokia-maemo-u...mi-292937.html

Posts: 604 | Thanked: 108 times | Joined on Feb 2010 @ Phoenix, WA
merhaba turk dostlarim. .

i think it's time to start a turkish blog for nokia n900 arkadaşlar

it would really help maemo newbies like me. talk.maemo.org is a huge source of information about n900 but it's hard to find pure solutions, especialy on local problems like gps and text input.

Reply

Thread Tools

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 17:00.