Reply
Thread Tools
Bundyo's Avatar
Posts: 4,708 | Thanked: 4,649 times | Joined on Oct 2007 @ Bulgaria
Най-общият отговор е че не се знае...

Posts: 26 | Thanked: 2 times | Joined on Jan 2010 @ Bulgaria Yambol
А,дори и да останем без Meego,скоро ъпдейт няма ли да има?портретният режим все така ли ще липсва?!

Bundyo's Avatar
Posts: 4,708 | Thanked: 4,649 times | Joined on Oct 2007 @ Bulgaria
Ще има. Кога ще е - не знам.

Аз имам нокиа н900 от най-много месец.
НЕВЕРОЯТЕН телефон ,има БГ език вече и т.н.
но в момента го продавам тъй като лично според мен не е за дамска ръка.Това е телефон за хора търсещи и ровещи всичко в нета.
Много ми бърка начина на обличане тъй като за жена би бил по удобен в чанта.
Ако има някои интерес към него ,обявила съм му повече от супер цена за ползването му от 3-4 седмици.Просто не е за всеки

Posts: 229 | Thanked: 36 times | Joined on Jan 2010 @ Bulgaria
Искам да кажа една информация на всички от Българския форум:

Вчера пуснах писмо до Sygic с въпрос дали ще има скоро повишение на покритието на ГПС картата им за БГ. В момента според сайта им покритието е 54%.
Отговора ( между другото дойде много бързо) бе, че покритието в момента е дори по-малко от 54%, защото използват карти на Navteq (Нокиа) и не знаят дали ще има скоро подобрение.

Пиша това към всички, които имат интерес да си закупят скоро Sygic софтуер за ГПС за Н900.
Ако смятат да го ползват в БГ - сигурно още не е достатъчно детайлна картата. Явно картите за OVI и Sygic са еднакви.

Миналата година ползвах Sygic с предишния ми телефон (Symbian) и ми даде много неточности в картата, които най-вероятно още не са оправени.

Дано поста ми ви е бил полезен.
Поздрави и лек ден желая!!! ;-)))

Last edited by jorjino; 2010-03-19 at 07:55.

The Following User Says Thank You to jorjino For This Useful Post:
Днес научих още нещо за актуалната Sugic картата за БГ:

Няма да повярвате колко МБ е настоящата карта........

Някакви идеи????

Е,за да не се чудите повече: картата за БГ е 2МБ!!!!!!!!!!

Може ли да повярвате?
И още нещо - няма възможност да се ползват картите от Симбиан или АйФон, които са 10,4 МБ.

Дано да се намери читава ГПС програма скоро, че станахме за смях.

Здравейте,някой знае ли в pr1.2 ще има ли портретен режим най-после?

Здравей tweety,

Няма никаква потвърдена информация за портретен режим за Маемо 5. Може би и няма и да има.
Засега, както си се убедила, има само за телефонното меню и за Интернет Браузера. Както и някои приложения, но те са си написани за самото приложение.

Може би ще има за МeeGo на Н900, но и това не е потвърдено.

Поздрави.

Originally Posted by jorjino View Post
Здравей tweety,

Няма никаква потвърдена информация за портретен режим за Маемо 5. Може би и няма и да има.
Засега, както си се убедила, има само за телефонното меню и за Интернет Браузера. Както и някои приложения, но те са си написани за самото приложение.

Може би ще има за Мeego на Н900, но и това не е потвърдено.

Поздрави.
Жоржиньо, здравей,

евала за хубавата идея да направите български раздел тук. иначе съм много доволен от моя телефон, само че от 1 месец насам браузъра спря да ми се включва в портретен режим. Акселометъра иначе работи наред само че не мога вече да го пусна в портрейт моуд и това ме мъчи. Имате ли идея как да оправя проблема?

Поздрави от Барцелона

Originally Posted by ilieff_69 View Post
браузъра спря да ми се включва в портретен режим. Акселометъра иначе работи наред само че не мога вече да го пусна в портрейт моуд и това ме мъчи. Имате ли идея как да оправя проблема?
Hola! Que pasa?
Здравей!

Пробвай да активираш браузера с тази комбинация:
CTRL(blue)+SHIFT(white arrow pointing at the scree)+O (Opensource).
Ако не става - рестартирай (леле колко windows-звучи) и пробвай пак.

Ако пак не става - изчакай следващия ъпдейт PR1.2 и направи пълна преинсталация на ОС. Тогава трябва да стане със сигурност.

Поздрави.

Reply

Thread Tools

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 13:42.