Reply
Thread Tools
Posts: 33 | Thanked: 5 times | Joined on Feb 2010 @ Bulgaria
Доколкото аз знам това което искаш не може да стане.
Възможно е телефона да дава интернет на PC-то чрез Ovi, но обратното май не.

Bundyo's Avatar
Posts: 4,708 | Thanked: 4,649 times | Joined on Oct 2007 @ Bulgaria
А, той искал обратното... А за какво ти е USB въобще - ползвай Ad-Hoc или Bluetooth...

ами ако знаех как да го направя нямаше да пиша тук ...
имам и друг въпрос уж си дърпам картата на БГ от овито и чрез ПС-то я праштам на телефона и като икскам да вида картата на Плд (между другото аз съм от там) ми дава само една улица и реката :Д
все едно че я няма,докато София е със всички улици.

Bundyo's Avatar
Posts: 4,708 | Thanked: 4,649 times | Joined on Oct 2007 @ Bulgaria
Ако фърлиш едно око тука:

http://www.sygic.com/index.php/en/maps.html

ще забележиш че покритието на Sygic Maemo за България е 20%, предполагам че Пловдив си е толкова покрит. Има и по-нови карти на НавТек с по-добро покритие, ама не знам дали ги има за n900 въобще.

От друга страна ако си заредиш карти през Ovi Suite ще имаш в Ovi Maps по-добро покритие (но няма гласова навигация).

Като се дърпат картите на ОВИ от телефона са много подробни, мисля че в Ovi suita e проблема да виждаш 5 улици в Пловдив.

За последната карта на Navteq (от 7-ми месец ако не се лъжа), нямам никакви забележки движат перфектно с sygic 10. Подробни,точни с инфо даже за камерите по светофарите.

Здравейте,

Имам малък проблем със стартирането на някой игри. Четох насам-натам, че трябва да се добави някакъв файл или нещо подобно, но така и не можах да оправя нещата.
При стартирането на играта ми изписва следното нещо:

Оpenjazz error: please install game data file to turn the game

след което играта се затваря...

Става въпрос за играта Jazz Jackrabbit

Малко съм индианец, не разбирам от тези работи и ще се радвам ако някой може да помогне

Благодаря предварително!

Здравейте,
имам,може би ,странен въпрос и ще кажете има много теми в ГООГЛЕ-то. Да,ще сте прави, но в моя случай не се завърта. Ако има някой който работи и в портретен режим,ще съм много благодарен да сподели как го е направил. Аз си ъпдейтнах тела онзи ден - на 3.11.2010г с последния firmware.
Благодаря предварително.

Posts: 151 | Thanked: 93 times | Joined on Sep 2009 @ sofia, bulgaria
Незнам дали някой е забелязал, но каритите на Нокия (OVI Maps) за БГ, последно време са изключително подробни, но само на телефона. Пътувах до няколко много закътани села, за които и гоогле беше доста лаконичен. Но когато приближих, и двете ми нокии (Н900 и Е52) показаха безупречни карти. Но това беше само на телефона, 3 дена преди пътуването се опитах да го планирам през maps.ovi.com както и google.com/maps. Доста зле и на двете места.

Иначе казано, ако едно и също място го погледна през телефона и браузера, на телефона има доста повече детайли (улици). Също на телефона наименованията на улиците са на Български (кирилица) докато в онлайн версията са изписани само с латински букви.

Zdraveite,

ako se interesuvate v http://www.ipmart-bg.com ima dosta informaciq otnosno N900.

Posts: 5 | Thanked: 1 time | Joined on Jan 2013 @ Bulgaria
Здравейте!
От около 2 месеца притежавам n900. Досега не съм имала проблеми с телефона, доста е сложен, но се опитвам да го разуча по всякакъв начин. Проблемът ми е, че от около две седмици AppManager не ме допуска до приложенията на Maemo.org. Дава ми, че има грешка в рефрешването на каталозите (maemo.org) и че всъщност грешката е в изтеклата връзка(http://repository.maemo.org/extras/d....3/Release.gpg
Could not connect to repository.maemo.org:80(188.117.59.205).-connect(111 Connection refused) каквото и да означава това. Не знам дали е от значение, но преди да стане този проблем, се опитвах да инсталирам Yappari.
Моля ви се, помогнете.

Reply

Thread Tools

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 10:51.