Active Topics

Reply
Thread Tools
Bundyo's Avatar
Posts: 4,708 | Thanked: 4,649 times | Joined on Oct 2007 @ Bulgaria
@Todor: outside of Sofia there's not much to see (I tested it live (through 3G) on several occasions).

Posts: 229 | Thanked: 36 times | Joined on Jan 2010 @ Bulgaria
Сори за двойния пост - натиснах по погрешка.
Originally Posted by tweety View Post
Ехеееее Аз не съм чак толкова начинаеща тва го имам
А отностно тарифния план тва не го разбрах понеже като превключа на 3g от 2g имам пълен обхват??????
въобще възможни ли са на този етап видео разговори
Сигурен съм, че не си начинаеща по начина по който задаваш въпросите ти.
Когато превключваш от 2Г на 3Г телефона то показва обхвата на клетката в която си и съответно покритието, което имаш съответно на 2Г и 3Г мрежата на оператора. Представи си, че 2Г и 3Г са отделни мрежи и ти превключваш между тях. Затова може да ти показва различен обхват.

Да, възможни са видео-разговори, Н900 има камера на дисплея, нали? Доколкото съм чел само трябва Нокиа да "донапише" софтуер за да я използваме.

Поздрави.

Posts: 52 | Thanked: 42 times | Joined on Jan 2010 @ Bulgaria
Originally Posted by Bundyo View Post
@Todor: outside of Sofia there's not much to see (I tested it live (through 3G) on several occasions).
Hmmm - this means that even someday the full free version of Ovi Maps comes to N900, with all currently missing features - it won't be much of an use for us here in BG?

Or there are different set of maps for the full version?

Originally Posted by todor_tsankov View Post
Hi, guys,
I think that we definitely need a place where we can share and communicate our specific problems.
And I'll start with asking about the Maps app - has anybody already tried to use the maps? I've loaded the map for Bulgaria through Nokia mapper, but the map seems to miss allot of things. If I could use the Bulgarian word "постна" . Do you share my opinion or I didn't uploaded the map correctly for some reason?
Hello Todor!
Здрасти Тодоре!

It was my idea to make such Bulgarian forum. I am very glad that we can share experiance.

За малко ползвах navit за ГПС навигация в БГ, но не успях да да сложа карта на БГ и махнах програмата.
Днес видях поста за Mapper - видя ми се интересен, но не видях каква карта на БГ има за нея.
От опит мога да кажа, че картата на Гармин за БГ е най-функционална и пълна в момента. Това е така, защото се прави от българи. Ако може да се използва катра на Гармин за mapper ще е супер. Знаеш ли дали е възможно?
Поздрави.

Posts: 26 | Thanked: 2 times | Joined on Jan 2010 @ Bulgaria Yambol
Мерси все пак за инфото начинаеща да но не пълна новобранка

Posts: 52 | Thanked: 42 times | Joined on Jan 2010 @ Bulgaria
@jorjino: опита ми с GPS и навигационен софтуер клони към 0 :-) Това е първото ми устройство с такава функционалност и поне от към таз му гледна точка още го гледам малко като голям камък ...

Е, аз имам малко по-голям опит, най-вече със Симбиан програми.
ОВИ е пълен АБСУРД в момента за БГ - около 45-50% покритие, а бе достатъчно да се объркаш някъде. Гармин е много по-добре - мисля, че около 80% има покритие и се ъпдейтва през 2-3 месеца. Знам, защото си купих карта преди около година и нещо и съм много доволен.
Ако намерим ГПС програма, на която качим карта на Гармин за БГ според мен ще сме доволни всички в БГ-форума. ;-)))
Поздрави.

The Following User Says Thank You to jorjino For This Useful Post:
Някой има ли идея какво ще е включено в следващия софтуерен ъпдейт на Н900? Имам предвид истински знания, а не само спекулации.

И въобще - доволни ли сте от своите Н900?

Bundyo's Avatar
Posts: 4,708 | Thanked: 4,649 times | Joined on Oct 2007 @ Bulgaria
Originally Posted by todor_tsankov View Post
Hmmm - this means that even someday the full free version of Ovi Maps comes to N900, with all currently missing features - it won't be much of an use for us here in BG?

Or there are different set of maps for the full version?
I have more hopes for Sygic.

Ползвал съм и Сиджик- хубава и лесна за навигиране програма. Много ми прилича на ТомТом.
Обаче картите не бяха много детайлни. Последно в сайта и видях, че за БГ картата им покрива около 65 процента от пътищата.

Четох преди няколко дни, че в Германия тестово полицаите ще ползват Навит. има ли някой, който знае как се качват карти на Навит?
Поздрави.

Reply

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 08:53.